HÜSEYİN YÜCEL SAMSUN UĞUR'DA
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Samsun Uğur Okulları'nı ziyaret etti. Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür ve Uğur Kurs Kurucusu Saadettin Turgut, Hüseyin Yücel'e Onur Anıtı maketi ve Samsunspor'un Atatürk temalı mavi formasını hediye etti
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Samsun Uğur Okulları'nı ziyaret etti. Uğurlu miniklerin karşıladığı Hüseyin Yücel, öğretmen ve idari kadroyla bir araya gelerek yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.
HÜSEYİN YÜCEL'E
ŞAMPİYONLUK KUPASI
Hüseyin Yücel’e, Okul Sporları Futbol Gençler Türkiye Birincisi olan Canik Kampüsü öğrencileri şampiyonluk kupasını teslim etti. Şampiyon takımı kutlayan Hüseyin Yücel, bu sene de şampiyonluk ve Dünya Şampiyonası’na katılma sözü aldı.
ENDER GÜR: EĞİTİMDE MARKA
OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, ziyaretinden dolayı Hüseyin Yücel’e teşekkür ederken, "Uğur ve Bahçeşehir Samsun’un lokomotif eğitim kurumları. Toplamda 3 binden fazla öğrencisi olan kurumlarımız genel merkezlerin eğitim vizyonuyla geleceğe ışık tutuyor. Sayın Enver Yücel ve Hüseyin Yücel önderliğinde eğitimde marka olmaya devam edeceğiz" dedi.
SAMSUNSPOR
FORMASI VERİLDİ
Ziyaretin sonunda Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür ve Uğur Kurs Kurucusu Saadettin Turgut, Hüseyin Yücel’e Onur Anıtı maketi ve Samsunspor’un Atatürk temalı mavi formasını hediye etti. Ziyarette Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Koç, Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar ve Bahçeşehir Koleji yöneticileri de yer aldı.