Samsunspor taraftarı Erkan Zengin'i istiyor

TAKİP ET

Karagümrükspor ile yollarını ayıran ve şuan da bonservisi elinde bulunan Erkan Zengin'in Yılport Samsunspor'a yeşil ışık yakması taraftarı heyecanlandırdı

Karagümrükspor ile yollarını ayıran ve şuan da bonservisi elinde bulunan Erkan Zengin'in Yılport Samsunspor'a yeşil ışık yakması taraftarı heyecanlandırdı. Kırmızı-Beyazlılar, Başkan Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık'tan ısrarla "Erkan transferini" istiyor. 


TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrükspor ile yollarını ayıran Erkan Zengin'in transfer edilmesini isteyen Kırmızı-Beyazlı taraftarları üzen haber Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal'dan gelmişti. Erkan Zengin'in gündemlerinde olmadığını ve transfere tek başına karar vermediğini söyleyen Genel Menajer Aztopal şuan önceliklerinin teknik direktör konusu olduğunu vurgulamıştı. Aztopal'ın bu açıklaması, taraftarların beklentisini yok etmeye yetmedi, Kırmızı-Beyazlılar bu kez Erkan Zengin'in transfer edilmesi için Yılport Samsunspor A.Ş. Başkanı Yüksel Yıldırım ve Kulüp Başkanı İsmail Uyanık'a çağrıda bulundular.

"TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİRİM"
Tüm bu gelişmeler yaşanırken tecrübeli futbolcu Erkan Zengin de Samsun'da yaşayan yakın bir dostuna Samsunspor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kırmızı-Beyazlı camiaya yeşil ışık yakan 34 yaşındaki futbolcu, "Yılport Samsunspor da seve seve oynamayı tabi ki kabul ederim. Böyle büyük bir camiada oynamayı kim kabul etmez ki. Samsun'da çok sevdiğim ağabeylerim kardeşlerim ve aile dostlarımız var. Ancak şuana kadar herhangi bir teklif gelmedi. Şuanda ailemle birlikte 1 haftalık tatildeyim. Tatil dönüşü tekliflere açığım, bunların içinde Samsunspor'dan teklif gelirse tabi ki değerlendireceğim." diye konuştu.

KAYSERİSPOR DA DEVREDE...

Süper Lig'de zor günler geçiren Kayserispor'un Erkan Zengin'i transfer etmek için düğmeye bastığı öne sürüldü.  Teknik direktör Bülent Uygun'un, 34 yaşındaki futbolcuyu ligin ikinci devresinde mutlaka takımda görmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi.

TOP ARTIK BAŞKANLARDA...

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar Erkan Zengin'in yeşil ışık yakmasının ardından topu Samsunspor'un zirvesine attılar. Özellikle sosyal medya üzerinde yapılan yorumlarda, Yılport Samsunspor A.Ş. Başkanı Yüksel Yıldırım ve Kulüp Başkanı İsmail Uyanık'a Erkan Zengin baskısı devam ediyor.

Haber: Ergin Caner Cabbar/ Halk Gazetesi https://www.hedefhalk.com/haber/samsunspor-taraftarindan-baskanlara-erkan-zengin-cagrisi-1615037