Samsunspor'dan 5 Yıllık Anlaşma

TAKİP ET

Samsunspor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'la 5 yıllık bir anlaşma sağladı

Samsunspor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'la 5 yıllık bir anlaşma sağladı.

5 YILLIK ANLAŞMA
İlk olarak Samsunspor Kulübü resmi internet sitesinden açıklamayı duyururken, şu ifadelere yer verdi: "Kulübümüzün bu sezon yayın hakkını elinde bulunduran Tarımtürk TV, 17 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Hekimoğlu Trabzon maçının online naklen yayını için girişimde bulunmuştur.
Yayın için, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından istenilen ek belgelerin ilgili kurumlardan talep edilmiştir. Fakat yayın için gerekli belgelerin tarafımıza yasal süre içerisinde gelmemesi nedeniyle Hekimoğlu Trabzon karşılaşması online canlı yayınının olmayacağını üzüntüyle belirtiriz."

AVRUPA SÖZÜ VERDİ
Ardından ise Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından, "Değerli Samsunspor Taraftarları, nihayet hoca işini şu anda bitirdik. Ertuğrul Sağlam artık bizim yeni hocamızdır. 5 yıllık bir kontrat imzaladık. Bizi Avrupa kupalarında oynatma sözü verdi. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Şampiyon Yılport Samsunspor" açıklasasında bulundu.

AİT OLDUĞUM YERDEYİM
Son olarak ise Ertuğrul Sağlam, resmi twitter hesabından, şu ifadelere yer verdi: "Yeniden zaferler yaşamak, yeniden tarih yazmak için ait olduğum yerde, yuvamdayım. Destek mesajlarıyla yanımda olan beni sabırsızlıkla bekleyen büyük Samsunspor taraftarımız; yeni hedefler için birlikte yükselmeye var mısınız?" Selçuk KAYA

5 Yıllık Anlaşma Ertuğrul Sağlam Samsunspor